Sosul brun de bază ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coadă de vițel, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos de bază de salvie și unt brun, Sos BBQ de bază, și Sos De Pizza De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coada de vițel și oasele într-o tigaie, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 45 de minute. Când bucățile de vițel sunt maronii, periați-le cu 3 linguri de pastă de roșii și condimentați din nou. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F și readuceți tigaia în cuptor timp de încă 15 minute. Topiți untul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coadă De Vițel
Fripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Sotati legumele mirepoix si cimbru in unt pentru a acoperi apoi amestecati pasta de tomate ramasa si continuati sa gatiti pana cand legumele sunt caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se toarnă vinul roșu pentru a degrada, se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4
Transferați oasele rumenite în stoc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Bateți în apă și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați Garni de buchet și aduceți sosul la fiert. Simmer ușor timp de aproximativ 3 ore, skimming periodic. Se strecoară sosul prin cheesecloth sau chinois pentru a îndepărta oasele și solidele vegetale. Continuați să gătiți încă 1 oră, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf, până când sosul este redus la 2 căni și îngroșat frumos. Gust pentru putere și condimente. Poate amestecati într-un pat de unt dedurizată pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe