Sosul brun de bază ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coadă de vițel, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos de bază de salvie și unt brun, Sos BBQ de bază, și Sos De Pizza De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coada de vițel și oasele într-o tigaie, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 45 de minute. Când bucățile de vițel sunt maronii, periați-le cu 3 linguri de pastă de roșii și condimentați din nou. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F și readuceți tigaia în cuptor timp de încă 15 minute. Topiți untul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coadă De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Sotati legumele mirepoix si cimbru in unt pentru a acoperi apoi amestecati pasta de tomate ramasa si continuati sa gatiti pana cand legumele sunt caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se toarnă vinul roșu pentru a degrada, se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
4
Transferați oasele rumenite în stoc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateți în apă și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați Garni de buchet și aduceți sosul la fiert. Simmer ușor timp de aproximativ 3 ore, skimming periodic. Se strecoară sosul prin cheesecloth sau chinois pentru a îndepărta oasele și solidele vegetale. Continuați să gătiți încă 1 oră, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf, până când sosul este redus la 2 căni și îngroșat frumos. Gust pentru putere și condimente. Poate amestecati într-un pat de unt dedurizată pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant