Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul bogat de cafea-Caramel. O porție conține 361 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, migdale, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos Bogat De Caramel, Sos Bogat De Caramel, și Sos De Caramel De Cafea Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, apa și nectarul de agave într-o cratiță medie grea; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți până când zahărul s-a dizolvat (aproximativ 5 minute), amestecând o dată sau de două ori. Acoperiți din nou și fierbeți până când bulele sunt mari și amestecul este gros (4 minute). Descoperiți și continuați să fierbeți 6 minute sau până când amestecul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc; așezați fundul tigaiei fierbinți în apă rece. Adăugați cu grijă untul, vanilia și sarea (amestecul va bule și șuieră); se amestecă cu lingura de lemn. Se amestecă sucul de lămâie și amestecul de pudră espresso. Pentru a folosi imediat, lăsați sosul să se răcească ușor pentru a se îngroșa. Pentru utilizare ulterioară, lăsați să stea la temperatura camerei până la o zi. Dacă sosul se întărește, se încălzește la cuptorul cu microunde până se înmoaie (aproximativ 15-25 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Suc De Lămâie
Vanilie
Unt
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor Cu Microunde
Tigaie
3
Pentru a servi: umpleți un con de vafe cu 1/2 cană de iaurt congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Congelat
Con De Vafe
4
Stropiți 1 lingură de sos peste iaurtul congelat; se acoperă cu 1 linguriță de migdale prăjite. Repetați cu conurile rămase. Păstrați sosul rămas, acoperit, la frigider până la o săptămână.