Sos Bogat De Cafea-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul bogat de cafea-Caramel. O porție conține 361 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, migdale, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos Bogat De Caramel, Sos Bogat De Caramel, și Sos De Caramel De Cafea Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa și nectarul de agave într-o cratiță medie grea; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți până când zahărul s-a dizolvat (aproximativ 5 minute), amestecând o dată sau de două ori. Acoperiți din nou și fierbeți până când bulele sunt mari și amestecul este gros (4 minute). Descoperiți și continuați să fierbeți 6 minute sau până când amestecul este auriu.
Scoateți tigaia de pe foc; așezați fundul tigaiei fierbinți în apă rece. Adăugați cu grijă untul, vanilia și sarea (amestecul va bule și șuieră); se amestecă cu lingura de lemn. Se amestecă sucul de lămâie și amestecul de pudră espresso. Pentru a folosi imediat, lăsați sosul să se răcească ușor pentru a se îngroșa. Pentru utilizare ulterioară, lăsați să stea la temperatura camerei până la o zi. Dacă sosul se întărește, se încălzește la cuptorul cu microunde până se înmoaie (aproximativ 15-25 de secunde).
Pentru a servi: umpleți un con de vafe cu 1/2 cană de iaurt congelat.
Stropiți 1 lingură de sos peste iaurtul congelat; se acoperă cu 1 linguriță de migdale prăjite. Repetați cu conurile rămase. Păstrați sosul rămas, acoperit, la frigider până la o săptămână.