Sos Bearnaise

Sos Bearnaise
Sosul Bearnaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 237 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Sos Bearnaise, și Sos Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea, sotati tarhonul, otetul de vin rosu si ceapa taiata cubulete la foc mediu timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand amestecul devine ca o pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
TarhonTarhon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Combinați gălbenușurile de ou, 1/8 cană de apă fierbinte, suc de lămâie, sare și piper în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă fierbinte. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la consistenta maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4
Scoateți amestecul de pe foc.
5
Adăugați untul topit încet, amestecând continuu. Dacă amestecul devine prea gros, subțire cu restul de 1/8 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
6
Adăugați amestecul de tarhon, vin, oțet și șalotă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista