Dacă vrei să adaugi mai multe rețete japoneze la colecția ta, sosul BBQ cu influențe japoneze ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă fără gluten și fără lactate are 8 porții și costă 70 de cenți per porție . Acest sos are 149 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, sake, sake și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Tocană japoneză de legume , Dressing japonez pentru salată și Donburi japonez cu pui .
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gătiți usturoiul și amestecați-l în uleiul încins până când începe să miroasă, timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Amestecați pasta de tomate, sake, apa, zahărul, oțetul, pasta de miso, sosul de soia, sosul Worcestershire, muștarul, pudra de chili, ghimbirul și fulgii de ardei roșu cu usturoiul în cratiță; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miso
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cireșe Confiate Suplimentare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm