Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de grătar Balsamic. Această rețetă face 6 porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 162 de gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de miere, ulei de măsline, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui la grătar cu sos Balsamic pentru grătar, Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic Pentru Grătar, și Mini chiftele cu sos de grătar balsamic de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când oțetul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se amestecă oțet balsamic redus, ketchup, miere, zahăr brun, muștar, melasă, Worcestershire și piper alb. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se lasă să fiarbă până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fasole Verde Murată
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Se ia de pe foc. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
7
Pentru un sos mai fin, faceți piure cu un blender de imersie sau în borcanul unui blender obișnuit, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la o lună.