Sos Alfredo
Nevoie de o fără gluten și sos primar? Sosul Alfredo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 658 calorii, 10g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1005 de gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenuș de ou, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Sos Alfredo, Sos Alfredo, și Sos Alfredo Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați smântână grea, amestecând continuu. Se amestecă sare, nucșoară, parmezan ras și brânză romano rasă. Se amestecă constant până se topește, apoi se amestecă în gălbenușul de ou. Se fierbe la foc mediu mic timp de 3 până la 5 minute.
Garnisiți cu parmezan ras suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.