Sosul alb de brânză Cheddar este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 6 porții. Acest sos are 330 de calorii , 16 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte, brânză de capră și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de rău. Mingea de brânză cheddar albă dulci și picante cu mere și bacon , burgeri de curcan și cheddar cu mere cu sos de iaurt chipotle și supa de conopidă, praz și brânză cheddar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează; se bate treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
Stropi Pentru Topping
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate