Sorg Caramel Mere
Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 875 calorii, 18g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de sorg, arahide arse și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Clătite de secară cu mere de sorg-scorțișoară, Sorg Caramel Porumb, și Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 8 bastoane de artizanat sau frigarui scurt, gros
Umpleți un pahar cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte.
Combinați zahărul brun, sorgul și untul într-o cratiță și încălziți pe mediu până se topește untul, 3 până la 5 minute. Se amestecă laptele condensat îndulcit, se aduce la foc mic și se gătește aproximativ 1 minut. Coborâți focul și continuați să gătiți, amestecând constant, până când se formează o bilă moale atunci când caramelul este aruncat în paharul cu apă cu gheață sau temperatura citește 240 de grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Lăsați amestecul să stea 5 minute înainte de a scufunda merele.
Împingeți fiecare măr prin miez cu un baston de artizanat. Ținând un măr de băț, înmuiați-l în caramel și rulați pentru a acoperi; lăsați excesul de caramel să se scurgă. Scufundați floricele sau alunele arse și așezați-le pe o foaie de hârtie de ceară pentru a se răci. Repetați cu merele rămase.