Sorbet Tropical și Parfaituri de înghețată
Sorbetul Tropical și Parfaitele de înghețată este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 565 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, nucă de cocos, sorbet de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sorbet Tropical și Parfaituri de înghețată, Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, și Parfaits Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare.
Bateți zahărul brun și smântâna; se aduce la fierbere.
Adăugați suc de lămâie, coaja de tei și sare. Se fierbe până când sosul se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte sosul caramel-lime.
Așezați 1/3 cană de sorbet în fiecare dintre cele 4 pahare parfait sau pahare de vin. Sorbet de Top cu 1/4 cană ananas, 1/4 cană mango, 2 linguri nucă de cocos, 2 linguri sos și 1/3 cană înghețată.
Presărați fiecare parfait cu 1 lingură de nucă de cocos și stropiți cu 1 lingură de sos.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.