Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, sorbet de caise glazut ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și lacto ovovegetariană de încercat. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 245 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați jumătăți de caise, conserve de caise, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sorbet de caise cu nucă de cocos, Sorbet de caise spumant și Sorbet de caise prăjite.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați caisele, conservele, coaja de portocală și sucul de lămâie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Sorbet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.