Sorbet fizz
Sorbet fizz necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 10 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de căpșuni, sorbet de zmeură, băutură spumantă de flori de soc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, GZ Fizz, și Marina Fizz.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de căpșuni în partea de jos a 2 pahare frumoase, cu tulpină lungă, apoi acoperiți fiecare cu 2 linguri de sorbet de zmeură.
Se toarnă peste băutura de flori de soc și se servește imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sorbetul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.