Sorbet de zmeură și sandvișuri cu bezea

Sorbet de zmeură și sandvișuri cu bezea
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea de migdale cu Sorbet de zmeură, Sorbet De Zmeură, și Plăcintă Cu Bezea Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați 2 (8 x 12 inci) dreptunghiuri pe hârtie. Întoarceți hârtia și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat amestecul de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați oțet și vanilie și bateți până se combină. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între dreptunghiurile desenate; întindeți amestecul de albuș de ou pe marginile exterioare ale fiecărui dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 250 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește bezea în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți din cuptor. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Pentru a pregăti sandvișuri, întindeți sorbetul pe partea plată a 1 bezea; deasupra cu bezea rămasă, cu partea plată în jos, apăsând ușor. Înfășurați bine sandvișul în folie de plastic; congelați 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți și tăiați sandvișul pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tăiați fiecare jumătate transversal în bucăți de 6 (2 x 4 inci).
10
Tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală pentru a forma 24 de triunghiuri.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista