Sorbet De Rubarbă Citrică
Sorbetul de rubarbă citrică este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Acest desert are 138 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită suc de portocale, rubarbă, zahăr și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sorbet De Rubarbă, Sorbet De Rubarbă, și Sorbet De Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor.
Puneți amestecul de rubarbă într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron și se dă la frigider timp de 2 ore sau până se răcește bine.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți un vas sigur pentru congelator într-un congelator timp de 10 minute. Lingurați sorbetul în castron; acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Garnisiți cu mentă și coajă, dacă doriți.