Sorbet De Grapefruit Roz
Sorbetul de Grapefruit roz este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 679 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pernod, apă, suc de lămâie încordat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grapefruit Roz-Sorbet De Tarhon, Grapefruit Roz Campari Sorbet, și Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică și aduceți-l la foc mic peste o flacără medie. Se amestecă până se dizolvă tot zahărul. Lăsați siropul să se răcească, apoi răciți-l timp de cel puțin 1 oră.
Combinați siropul cu sucul de grapefruit, 1 linguriță de grenadină, 4 linguri de suc de lămâie și Pernodul. Gust. Acum adăugați mai mult suc de lămâie dacă este necesaracest lucru va depinde de aciditatea tuturor fructelor. Amintiți-vă, acest sorbet nu ar trebui să fie prea dulce.
Adăugați mai multe grenadine dacă doriți să fie mai roz.
Răciți amestecul timp de 2 ore, apoi congelați-l într-un aparat de înghețată, conform instrucțiunilor producătorului.