Sorbet de apă de trandafir cu fistic tocat
Sorbetul de apă de trandafir cu fistic tocat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, fistic, miere ușoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă prăjită cu apă de trandafir și Sorbet de căpșuni, Soda De Apă De Trandafir, și Baklava cu apă de trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente și 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare, grea, antiaderentă, la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați amestecul de gelatină și amestecați pentru a combina.
Se amestecă în apă de trandafir și coajă de var; adăugați suficient colorant alimentar pentru o nuanță întunecată, caldă, roz, dacă doriți.
Transferați amestecul de sorbet în borcane de conservare 2 (1 litru), înșurubați bine capacele și răciți la temperatura camerei. La frigider până când este gata să facă sorbet.
Transferați amestecul de sorbet în recipientul congelator al unui producător de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. A se păstra la congelator până când este gata de utilizare, lăsând sorbetul să se înmoaie 15 până la 20 de minute la temperatura camerei înainte de servire sau împărțiți între feluri de mâncare individuale, acoperiți cu fistic și serviți imediat.