Sorbet de apă de trandafir cu fistic tocat

Sorbet de apă de trandafir cu fistic tocat
Sorbetul de apă de trandafir cu fistic tocat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, fistic, miere ușoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă prăjită cu apă de trandafir și Sorbet de căpșuni, Soda De Apă De Trandafir, și Baklava cu apă de trandafir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente și 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare, grea, antiaderentă, la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați amestecul de gelatină și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă în apă de trandafir și coajă de var; adăugați suficient colorant alimentar pentru o nuanță întunecată, caldă, roz, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
4
Transferați amestecul de sorbet în borcane de conservare 2 (1 litru), înșurubați bine capacele și răciți la temperatura camerei. La frigider până când este gata să facă sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
5
Transferați amestecul de sorbet în recipientul congelator al unui producător de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. A se păstra la congelator până când este gata de utilizare, lăsând sorbetul să se înmoaie 15 până la 20 de minute la temperatura camerei înainte de servire sau împărțiți între feluri de mâncare individuale, acoperiți cu fistic și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
SorbetSorbet
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista