Sorbet de afine și fasole de vanilie
Sorbetul de afine și fasole de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher grosieră, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie, Sorbet De Afine Și Fasole De Vanilie, și Sorbet De Cireșe Și Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați afine, 2 1/2 căni de apă, zahăr și sare grosieră într-o cratiță mare și grea.Răzuiți semințele din fasole de vanilie.
Se adaugă amestecul beanto și se aduce la fierbere peste mediucăldură, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la scăzut; fierbeți până când afinele pop și sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Scoateți boabele de vanilie din afinăamestec. Lucrând în loturi, piureamestec de afine în blender. Se strecoară încastron mare; aruncați solidele. Se amestecă lămâiesuc. Refrigerați amestecul de afine până Labine răcit, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Transferați amestecul de afine la producătorul de înghețată și procesați conforminstrucțiunile producătorului.
Transfersorbet la container; acoperiți și înghețați.