Sopi vegani cu fasole prăjită și Salsa Verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sopes Vegan cu fasole prăjită și Salsa Verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 423 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați masa instantanee, pepitas prăjite, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Sopes cu Chorizo fasole prăjită și o salată acidulată, Sopes de Pollo con Frijoles(Sopes de pui cu fasole), și Fasole Prăjită Vegană Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați jumătate de ceapă și jumătate de jalapeincormos și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați fasole și 1/2 cană de apă. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 4 minute. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi fasolea până când se atinge consistența dorită, adăugând apă după cum este necesar.
Adăugați suc de lămâie și jumătate de coriandru. Se condimentează după gust cu capac de sare și se lasă deoparte într-un loc cald.
Combinați ceapa rămasă, jalapele și coriandrul într-un castron mic și puneți-le deoparte.
Combinați masa instant cu 1 linguriță de sare și apă călduță conform instrucțiunilor pachetului. Frământați până se formează un aluat neted. Împărțiți aluatul în 8 bile. Folosind vârful degetelor pe o placă de lemn, aplatizați ușor o bilă într-un disc de aproximativ 1/4 inci grosime și 3 până la 4 inci în diametru. Formați cu grijă o buză mică în jurul marginii discurilor cu vârful degetelor. Repetați cu bilele rămase.
Încălziți restul de 1 1/2 litri de ulei într-un wok mare sau o tigaie din fontă adâncă la 350 F.
Adăugați cojile de sope pe rând până când sunt toate în ulei. Gatiti, intorcand cu grija ocazional, pana cand cojile devin maronii aurii si crocante, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie folosind un păianjen metalic cu fante. Condimentează imediat cu sare.
Pentru a servi, împărțiți uniform amestecul de fasole deasupra cojilor de sope și stropiți cu salsa verde.
Se presară cu pepitas prăjite, apoi se acoperă cu ceapa rămasă, cilantro și jalapeincloro.
Serviți imediat cu pene suplimentare de lămâie sau lime pe lateral.