Sopa Seca de Fideo (cuiburi de păr de înger în stil Mexican)

Sopa Seca de Fideo (cuiburi de păr de înger în stil Mexican)
Rețeta Sopa Seca de Fideo (cuiburi de păr de înger în stil Mexican) poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 388 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de cuiburi de păr de înger, bulion de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sopa Seca de Fideo, Sopa Seca de Fideo cu Tomatillos, și Orez În Stil Mexican (Sopa Seca).

Instrucțiuni

1
Rumeniți cuiburile de păr unghiulare: alegeți o tigaie cu capac în care cuiburile de păr de înger se vor potrivi strâns într-un singur strat (lățime de aproximativ 9 sau 10 inci, în funcție de marca cuiburilor de păr de înger pe care le utilizați). În tigaie, încălziți uleiul până când strălucește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lucrând în loturi, prăjiți cuiburile de păr de înger vermicelli pe ambele părți în uleiul fierbinte până la culoarea maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Saut ceapa, adaugati rosii, bulion: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Se adaugă ceapa tocată în tigaie și se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Adăugați bulionul de pui. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Gătiți cuiburi de păr de înger în bulion fierbinte: aduceți amestecul de bulion la foc mic. Când bulionul fierbe, așezați cuiburile de păr de înger rumenit sau vermicelii într-un singur strat în tigaie, cuibărite în bulion. Cuiburile ar trebui să acopere întreaga tigaie. Întoarceți-le în bulion, astfel încât să se umezească pe toate părțile. Acoperiți și gătiți până când vermicelii au absorbit lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Dacă după 5 minute vârful vermicelli este uscat, răsturnați cuiburile individuale de păr de înger și gătiți un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
10
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Revista