Sopa Seca de Fideo (cuiburi de păr de înger în stil Mexican)

Rețeta Sopa Seca de Fideo (cuiburi de păr de înger în stil Mexican) poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 388 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de cuiburi de păr de înger, bulion de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sopa Seca de Fideo, Sopa Seca de Fideo cu Tomatillos, și Orez În Stil Mexican (Sopa Seca).
Instrucțiuni
Rumeniți cuiburile de păr unghiulare: alegeți o tigaie cu capac în care cuiburile de păr de înger se vor potrivi strâns într-un singur strat (lățime de aproximativ 9 sau 10 inci, în funcție de marca cuiburilor de păr de înger pe care le utilizați). În tigaie, încălziți uleiul până când strălucește fierbinte.
Lucrând în loturi, prăjiți cuiburile de păr de înger vermicelli pe ambele părți în uleiul fierbinte până la culoarea maro aurie.
Saut ceapa, adaugati rosii, bulion:
Se adaugă ceapa tocată în tigaie și se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui. Condimentează cu sare și piper după gust.
Gătiți cuiburi de păr de înger în bulion fierbinte: aduceți amestecul de bulion la foc mic. Când bulionul fierbe, așezați cuiburile de păr de înger rumenit sau vermicelii într-un singur strat în tigaie, cuibărite în bulion. Cuiburile ar trebui să acopere întreaga tigaie. Întoarceți-le în bulion, astfel încât să se umezească pe toate părțile. Acoperiți și gătiți până când vermicelii au absorbit lichidul, aproximativ 5 minute.
Dacă după 5 minute vârful vermicelli este uscat, răsturnați cuiburile individuale de păr de înger și gătiți un minut mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.