Sopa Marchiz

Sopa Marchiz
Sopa marchiz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1051 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pui, paste de păr înger, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 18 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Domnul marchiz e minunat umplutura, Pui Sopa, și Sopa Caldosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți bulionul și strecurați-l. Scoateți bucățile de pui și puneți-le deoparte până când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Când puiul este rece, scoateți pielea și aruncați-o, apoi tăiați carnea grosolan, scăpând de orice grăsime, zgâriere etc. așa cum te duci. Puneți carnea de pui deoparte. Bulionul poate fi făcut și puiul mărunțit cu până la 2 zile înainte de a pregăti supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
3
Încălziți o oală mare cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Aduceți bulionul strecurat, țelina și morcovii la fiert într-o oală mare la foc mediu. Gustați bulionul și adăugați sare și piper, dacă este necesar. Reglați căldura astfel încât bulionul să fiarbă și gătiți până când legumele sunt fragede, dar nu siropoase, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Între timp, amestecați fideosul în apa clocotită, zdrobind fiecare mână pentru a sparge tăiței în timp ce mergeți. Gatiti pana cand se inmoaie, dar cu un pic de o muscatura, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scurgeți tăiței și puneți-i într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați uleiul de măsline și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Când legumele sunt fragede, amestecați puiul mărunțit, avocado, cilantro și sucul de lămâie în supă. Aduceți oala cu supă la masă, împreună cu tăiței și pene de var. Puneți o parte din tăiței în fiecare bol și puneți o parte din supă peste ele. (Amestecați supa cu o oală, astfel încât să fiți sigur că veți obține o parte din fiecare ingredient în fiecare castron.) Treceți pene de var separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Pană De VarPană De Var
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Puneți puiul, ceapa și ardeiul roșu într-un vas mare. (A mea este de 16 litri.) Clătiți capetele de usturoi în apă rece, apoi îndepărtați pielea de hârtie. Rupeți capul de usturoi în cuișoare individuale. Clătiți și tăiați rădăcinile de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați o bucată de pânză de brânză de dimensiunea unui prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Puneți cuișoarele de usturoi, boabele de piper, frunzele de dafin, semințele achiote și cilantro pe cheesecloth, aduceți capetele împreună pentru a face o pungă mică și legați-le liber cu sfoară de bucătărie. Dați pungii câteva lovituri bune cu ciocanul de bucătărie și adăugați-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi puiul cu cel puțin 2 până la 3 inci. Aruncați în cârligul de șuncă, dacă utilizați. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, îndepărtând spuma de pe vârf pe măsură ce se formează. Când apa ajunge la fierbere, reglați căldura astfel încât bulionul să gătească la o fierbere constantă, dar nu rulantă. Gatiti timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Verificați să vă asigurați că sânii sunt fierți, apoi scoateți-i din tigaie. Gatiti inca 15 minute, apoi scoateti picioarele si coapsele. Puneți puiul deoparte pentru a face un alt fel de mâncare de pui. (Dacă utilizați spatele, gâtul, aripile etc., nu trebuie să eliminați nimic.) Lăsați spatele, gâtul și aripile pentru a aroma în continuare bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Gatiti timp de 1 ora. Setați o strecurătoare peste un bol mare și aliniați strecurătoarea cu câteva straturi de pânză de brânză. Îndepărtați cu grijă bulionul prin tifon. (Polonic este cel mai simplu și mai sigur mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați sare, după gust și lăsați să se răcească înainte de refrigerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista