Sopa de Torrejas (supă columbiană de vită și biscuiți)

Sopa de Torrejas (supa columbiană de vită și biscuiți) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1261 calorii, 83g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de morcovi, coriandru, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Sopa de Orejas (supă columbiană de orez), Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano), și SUPĂ DE LINTE ÎN STIL COLUMBIAN (SOPA DE LENTEJAS) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită, stocul de carne de vită, morcovii, Ali aproxos, cimbru și Sazon goya, aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Lăsați-l să fiarbă timp de 40 de minute.
Încălziți uleiul la 325 de grade F.In un castron mediu, combinați făina, praful de copt, chimenul, boia de ardei, sarea, piperul și sazon goya. Într-un castron mic, combinați laptele și ouăle.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând bine.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-o tigaie. Picătură cu linguri în ulei fierbinte. Gatiti 2 pana la 4 minute, sau pana devin aurii, intorcand o data.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Set aside.To serviți: puneți supa într-un castron. Aranjați prăjiturile în centrul supei.
Se ornează cu coriandru proaspăt.