Sopa de Lentejas (supă de linte Andaluciană)

Sopa de Lentejas (supă de linte Andaluciană)
Sopa de Lentejas (supa de linte Andaluciană) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 251 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei de măsline, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), SUPĂ DE LINTE ÎN STIL COLUMBIAN (SOPA DE LENTEJAS), și Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti slanina doar pana incepe sa se rumeneasca putin, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul de măsline, ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă usturoiul, roșiile, cârnații și frunza de dafin; gătiți aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați linte și apă (apa trebuie să fie cu aproximativ un centimetru mai adâncă decât nivelul lintei). Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți, neacoperit, până când lintea este doar gătită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Puneți cartofii în supă și continuați să fierbeți până când cartofii sunt fierți, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista