Sopa de Ajo Castellana (supă de usturoi castiliană)

Sopa de Ajo Castellana (supa de usturoi castiliană) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 191 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, bulion de pui cu mai puțin sodiu, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian, Supă de usturoi (Sopa de Ajo), și Supă de usturoi (Sopa de Ajo) din Spania.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti supa, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați 4 căței de usturoi zdrobiți; saut 1 minut.
Adăugați șuncă și 1 linguriță boia de ardei; saut 30 de secunde. Se amestecă chimenul, piperul, șofranul și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crutoanele, combinați 1 1/2 lingurițe de ulei și 1 cățel de usturoi zdrobit într-un castron mare.
Adăugați cuburile de pâine, aruncând pentru a acoperi.
Așezați cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până la prăjit.
Presărați cuburi de pâine cu 1/2 linguriță de boia; aruncă bine.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Rupeți 1 ou în fiecare din cele 4 boluri rezistente la cuptor. Împărțiți amestecul de bulion uniform între boluri.
Așezați bolurile pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când ouăle sunt setate. Completați fiecare porție cu crutoane.