Sopa de Ajo
Sopa de Ajo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă vegetariană servește 5 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Un amestec de chimen măcinat, bulion de pui, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-American. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Încercați Pui Sopa, Sopa Caldosa, și Sopa De Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; saut 5 minute sau până la aur.
Scoateți usturoiul din tigaie.
Combinați usturoiul, boiaua și chimenul într-un castron mic; se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Întoarceți amestecul de usturoi în tigaie și adăugați bulion de pui și chile. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți 10 minute. Aruncați chile. Turnați încet ouăle bătute în supă, amestecând continuu. Scoateți imediat de pe foc.
Așezați 1 felie de pâine în fiecare dintre cele 5 boluri de supă și acoperiți fiecare felie de pâine cu 1/4 cană de Roșie și 1 lingură de ceapă verde. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron; presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.