Sooji Upma (Fel De Mâncare Pentru Micul Dejun Cu Semolă Indiană)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Sooji Upma (mâncare indiană pentru micul dejun cu Semolă). Această rețetă face 2 porții cu 451 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Serious Eats are 46 de fani. Un amestec de frisoane pe lungime, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Indian Semolinan Upma, Kanchipuram Upma-Indian de Sud Upma s-Mic dejun ușor s, și Upma, cum să faci Upma / Upma din India de Sud.
Instrucțiuni
Așezați grișul în tigaie din fontă și gătiți la foc mediu până se rumenesc, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc mediu și încălziți ghee sau ulei până când sclipesc.
Adăugați semințele de muștar și împărțiți gramul negru, amestecați până se împrăștie, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa, prăjiți până se înmoaie ușor, aproximativ un minut (aveți grijă să nu se rumenească).
Adăugați chillisul tăiat, frunzele de curry și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ un minut mai mult.
Adăugați morcovii, mazărea, pudra de ardei iute roșu și zahărul și amestecați până când sunt parfumate și amestecul este acoperit cu ghee/ulei, aproximativ 1 minut.
Adăugați semolă prăjită și amestecați energic până când amestecul seamănă cu nisipul umed—aproximativ un minut.
Se adaugă sarea și se toarnă ușor în apă. Grisul va bule și va arunca pe măsură ce absoarbe apa. Reduceți căldura la minim. Lăsați acest amestec să gătească timp de aproximativ 2 minute, amestecând constant. Upma absoarbe apa foarte repede și tinde să se usuce și ea, așa că opriți focul atunci când amestecul este ușor curgător.