Sooji Upma (Fel De Mâncare Pentru Micul Dejun Cu Semolă Indiană)

Sooji Upma (Fel De Mâncare Pentru Micul Dejun Cu Semolă Indiană)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Sooji Upma (mâncare indiană pentru micul dejun cu Semolă). Această rețetă face 2 porții cu 451 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Serious Eats are 46 de fani. Un amestec de frisoane pe lungime, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Indian Semolinan Upma, Kanchipuram Upma-Indian de Sud Upma s-Mic dejun ușor s, și Upma, cum să faci Upma / Upma din India de Sud.

Instrucțiuni

1
Așezați grișul în tigaie din fontă și gătiți la foc mediu până se rumenesc, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți tigaia la foc mediu și încălziți ghee sau ulei până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați semințele de muștar și împărțiți gramul negru, amestecați până se împrăștie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urad DalUrad Dal
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
5
Adăugați ceapa, prăjiți până se înmoaie ușor, aproximativ un minut (aveți grijă să nu se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați chillisul tăiat, frunzele de curry și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Adăugați morcovii, mazărea, pudra de ardei iute roșu și zahărul și amestecați până când sunt parfumate și amestecul este acoperit cu ghee/ulei, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GheeGhee
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați semolă prăjită și amestecați energic până când amestecul seamănă cu nisipul umed—aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
9
Se adaugă sarea și se toarnă ușor în apă. Grisul va bule și va arunca pe măsură ce absoarbe apa. Reduceți căldura la minim. Lăsați acest amestec să gătească timp de aproximativ 2 minute, amestecând constant. Upma absoarbe apa foarte repede și tinde să se usuce și ea, așa că opriți focul atunci când amestecul este ușor curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate79
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista