Sooji Upma (Fel De Mâncare Pentru Micul Dejun Cu Semolă Indiană)

Sooji Upma (Fel De Mâncare Pentru Micul Dejun Cu Semolă Indiană)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Sooji Upma (mâncare indiană pentru micul dejun cu Semolă). Această rețetă face 2 porții cu 451 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Serious Eats are 46 de fani. Un amestec de frisoane pe lungime, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Indian Semolinan Upma, Kanchipuram Upma-Indian de Sud Upma s-Mic dejun ușor s, și Upma, cum să faci Upma / Upma din India de Sud.

Instrucțiuni

1
Așezați grișul în tigaie din fontă și gătiți la foc mediu până se rumenesc, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți tigaia la foc mediu și încălziți ghee sau ulei până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințele de muștar și împărțiți gramul negru, amestecați până se împrăștie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urad DalUrad Dal
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
5
Adăugați ceapa, prăjiți până se înmoaie ușor, aproximativ un minut (aveți grijă să nu se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați chillisul tăiat, frunzele de curry și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
7
Adăugați morcovii, mazărea, pudra de ardei iute roșu și zahărul și amestecați până când sunt parfumate și amestecul este acoperit cu ghee/ulei, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GheeGhee
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați semolă prăjită și amestecați energic până când amestecul seamănă cu nisipul umed—aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
9
Se adaugă sarea și se toarnă ușor în apă. Grisul va bule și va arunca pe măsură ce absoarbe apa. Reduceți căldura la minim. Lăsați acest amestec să gătească timp de aproximativ 2 minute, amestecând constant. Upma absoarbe apa foarte repede și tinde să se usuce și ea, așa că opriți focul atunci când amestecul este ușor curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate79
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista