Somonul copt asiatic al lui Kevin

Somonul copt asiatic al lui Kevin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul asiatic la cuptor al lui Kevin. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, sos de stridii, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Somon La Cuptor Asiatic Paleo, Somon La Cuptor În Stil Asiatic, și Salată de varză asiatică cu somon copt.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în apă clocotită 20 de minute; îndepărtați tulpinile. Puneți ciupercile înmuiate, sosul de stridii și sherry într-un castron; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați amestecul să stea timp de 10 până la 20 de minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas mare de copt cu folie, apoi ungeți-l ușor cu ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Așezați fileurile de somon în vasul de copt pregătit și turnați amestecul de ciuperci peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 10 până la 12 minute. Dacă doriți, la sfârșitul timpului de gătit, fierbeți somonul pentru a arde acoperirea, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista