Somonul Asiatic al lui Eli
Somonul asiatic al lui Eli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 5,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de susan, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon, Somon Asiatic, și Somon Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 8 x 12 inci cu folie de aluminiu.
Așezați somonul în tigaie.
Într-o ceașcă de amestecare, combinați sosul de soia, oțetul de orez, sucul de lămâie, sosul de stridii, sosul de pește, uleiul de susan, pasta de chili, scallions, usturoiul și ghimbirul.
Se toarnă 1/3 din amestecul de sos de soia peste fileul de somon.
Presărați panko uniform peste file.
Se toarnă restul amestecului de sos de soia uniform peste panko. Asigurați-vă că înmuiați panko-ul complet și, dacă se scurge, puneți lingura înapoi pe somon. Puneți deoparte 15 minute, lăsând tot sosul în tigaie.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. prăjiți somonul timp de 18 până la 20 de minute sau aproximativ 12 minute pe inch în cea mai groasă parte a somonului. Temperatura internă va fi de 120 de grade F pe un termometru pentru carne când este gata.
Scoateți din cuptor, înfășurați bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.