Somon și sparanghel în Papillote cu orez brun

Somon și sparanghel en Papillote cu orez brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 3.42 pe portie. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Dacă aveți x bucăți de hârtie pergament, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Somon și sparanghel în Papillote cu orez brun, Somon ro Papillote cu sparanghel și cartofi, și Franceză într-o clipă: somon cu Sorrel și sparanghel en Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți fileurile de somon în apă rece, așezați-le pe o farfurie și strecurați o lămâie peste somon.
Se presară fileuri cu sare și piper negru.
Îndoiți o bucată de hârtie pergament în jumătate transversal și centrați un file de somon pe o parte a hârtiei.
Așezați 1 sau 2 felii de lămâie deasupra somonului și înconjurați cu 2 sulițe de sparanghel tăiate.
Presărați 2 linguri de ceapă verde peste feliile de lămâie și pliați hârtia pergament peste somon. Îndoiți marginile hârtiei de mai multe ori, în jurul marginilor deschise, pentru a sigila somonul într-un plic de hârtie pergament. (Nu lipiți hârtia pergament închisă.)
Așezați plicurile sigilate pe o foaie de copt și periați vârfurile fiecărui pachet cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sparanghelul este fraged și somonul este opac și ușor fulgios, 20 până la 25 de minute. Pentru a servi, așezați un pachet pe o farfurie și tăiați hârtia pentru a elibera aroma.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.