Răspândirea somonului și a mărarului este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 171 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de somon, coajă de lămâie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon afumat răspândit cu mărar, Burgeri de somon Zesty cu răspândire de mărar, și Castravete Mărar Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, piure de somon conservat, cremă de brânză, suc de lămâie și coajă până se omogenizează, oprindu-se și răzuind părțile laterale ale vasului de lucru de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Somon
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Adăugați somon afumat și mărar; pulsați doar pentru a combina, având grijă să nu faceți piure complet. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon Afumat
Mărar
3
Transferați amestecul într-un castron, acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 2 zile. Când este gata de servit, separați frunzele de andive și lingura sau pipa 1 lingură. răspândiți pe capătul larg al fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până la 6 ore.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.