Somon și mărar răspândit

Somon și mărar răspândit
Răspândirea somonului și a mărarului este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 171 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de somon, coajă de lămâie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon afumat răspândit cu mărar, Burgeri de somon Zesty cu răspândire de mărar, și Castravete Mărar Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, piure de somon conservat, cremă de brânză, suc de lămâie și coajă până se omogenizează, oprindu-se și răzuind părțile laterale ale vasului de lucru de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De SomonConserve De Somon
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați somon afumat și mărar; pulsați doar pentru a combina, având grijă să nu faceți piure complet. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Somon AfumatSomon Afumat
MărarMărar
3
Transferați amestecul într-un castron, acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 2 zile. Când este gata de servit, separați frunzele de andive și lingura sau pipa 1 lingură. răspândiți pe capătul larg al fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până la 6 ore.
5
Garnisiți cu crenguțe de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate93
Revista