Somon și fenicul cu vinetă prăjită-lămâie

Somon și fenicul cu vinetă prăjită-lămâie
Somonul și feniculul cu vinaigretă de lămâie prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, miere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Brochete de somon cu vinetă de fenicul feliată, Fenicul prăjit cu vinetă parmezană, și Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-o tigaie mare, aruncați feniculul, lămâile, usturoiul, 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Prăjiți până când feniculul începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute. Condimentează somonul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și cuibărește în fenicul. Prăjiți până când somonul este opac pe tot parcursul, 12 până la 15 minute. Strângeți usturoiul din piei într-un castron mic și amestecați-l într-o pastă. Strângeți pulpa de lămâie și sucul în castron. Se amestecă mierea, rozmarinul, restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
PiperPiper
SomonSomon
MiereMiere
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați somonul și feniculul pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
VerziiVerzii
SomonSomon
3
Stropiți cu pansamentul. Faceți înainte: acest fel de mâncare este, de asemenea, delicios servit la temperatura camerei. Prăjiți peștele, feniculul și lămâia și faceți pansamentul în avans. Îmbrăcați verdele și peștele chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
VerziiVerzii
LămâieLămâie
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista