Somon și cartofi prăjiți pe frunze de smochin cu salată proaspătă de smochine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul și cartofii prăjiți pe frunze de smochin cu salată proaspătă de smochine. Această rețetă servește 4. O porție conține 449 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coajă de tei, somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor.
Instrucțiuni
Puneți apă de cană într-o tigaie antiaderentă de 10 inci. Aranjați un strat de felii de cartofi, ușor suprapuse, pe fundul cratiței; se presară cu linguriță de cimbru, un vârf de sare și o măcinare de piper negru; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Repetați cu cartofii rămași, linguriță de cimbru, sare, piper și 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până la sfârâit. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, agitând tigaia ocazional, până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 15 minute. Descoperiți și lăsați să stea pe foc până se răcește ușor.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 260°. ungeți ușor o tigaie mare cu margini. Aranjați frunzele de smochin pe tigaie. Dacă folosiți frunze mai mici, așezați 2 frunze, capetele tulpinii suprapuse, împreună. Puneți tigaia deoparte.
Pregătiți salata de smochine: folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă smochinele în pene groase de inci.
Tăiați fiecare pană în bucăți de 3 sau mai multe inci.
Așezați-le într-un castron mediu.
Adăugați ceapa roșie, sucul de lămâie, coaja de tei, o stropire de sare și o măcinare de piper negru; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Îndoiți ușor pentru a combina. Puneți deoparte la temperatura camerei până când este gata de servit.
Chiar înainte de servire, aranjați cu atenție o porție de cartofi într-un strat gros în centrul fiecărui concediu de smochine
Completați fiecare strat de cartofi cu un file de somon. (Dacă nu folosiți frunze de smochin, întindeți cartofii într-un vas de copt puțin adânc și așezați somonul deasupra.)
Presărați somonul cu sare, o măcinare de piper negru și frunzele de cimbru rămase. Prăjiți până când somonul este gătit și frunzele de smochin sunt crocante și ondulate pe margini, 12 până la 15 minute, în funcție de grosimea somonului.
Glisați o spatulă largă sub fiecare frunză de smochin și transferați frunza, somonul și cartofii pe o farfurie. Aranjați cu grijă o lingură de salată de smochine deasupra fiecărei bucăți de somon.
Încingeți fiecare porție cu o crenguță de cimbru proaspăt.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.