Somon Învelit Cu Slănină
Somonul învelit cu slănină este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 401 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, slănină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon Hoisin învelit cu slănină, Somon învelit cu slănină cu spanac ofilit, și Somon învelit cu Bacon cu Broccoli și piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.condimentați somonul cu sare și piper. Înfășurați fiecare file cu o felie de slănină; fixați cu o scobitoare.
Puneți o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte, adăugați 1 lingură. ulei și căldură până la fumat.
Adăugați somon; gatiti pana cand slanina este crocanta, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă somonul și gătiți 2 minute mai mult.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți somonul, 2 minute pentru mediu sau 4 pentru bine făcut.
Aruncați rucola cu suc și 1 lingură. ulei; se condimentează cu sare și piper. Împărțiți între 4 plăci.
Scoateți scobitorii din somon, lăsând slănina pe loc.
Așezați somonul deasupra rucolei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.