Somon Înnegrit Cu Sos De Roșii

Somon Înnegrit Cu Sos De Roșii
Somonul înnegrit cu sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 17. O porție conține 209 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, foc, foc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Înnegrit Po ' Boy, Somon Înnegrit, și Somon Înnegrit.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții17
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista