Somonul înnegrit cu cuscus crocant de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1337 calorii, 63G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $7.02 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de file de somon, sare și piper kosher, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Somon înnegrit cu Salsan de ananas și orez de cocos, Scoici înnegrite cu cuscus de roșii Mango și Chili Aioli, și Somon Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți laptele de cocos la fiert într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați cuscusul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute. În cele din urmă, amestecați scallion, pătrunjel, mentă și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, condimentați ambele părți ale somonului cu condimente înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Așezați peștele pe o foaie de copt tapetată cu pergament, până când este gătită, dar încă medie-rară în centru, aproximativ 10 minute. Faceți un pat de cuscus, așezați peștele deasupra, rupeți câteva frunze de mentă suplimentare pentru garnitură și serviți cu pene de lămâie (opțional).
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.