Somon înnegrit cu cuscus crocant de nucă de cocos

Somon înnegrit cu cuscus crocant de nucă de cocos
Somonul înnegrit cu cuscus crocant de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1337 calorii, 63G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $7.02 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de file de somon, sare și piper kosher, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Somon înnegrit cu Salsan de ananas și orez de cocos, Scoici înnegrite cu cuscus de roșii Mango și Chili Aioli, și Somon Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți laptele de cocos la fiert într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați cuscusul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute. În cele din urmă, amestecați scallion, pătrunjel, mentă și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, condimentați ambele părți ale somonului cu condimente înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Așezați peștele pe o foaie de copt tapetată cu pergament, până când este gătită, dar încă medie-rară în centru, aproximativ 10 minute. Faceți un pat de cuscus, așezați peștele deasupra, rupeți câteva frunze de mentă suplimentare pentru garnitură și serviți cu pene de lămâie (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate78
Revista