Somon Wasabi Crocant Cu Var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Wasabi crocant cu var. O porție conține 539 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $6.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, coajă de tei, pene de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon Wasabi Crocant Cu Var, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Somon cu glazură de lime-Hoisin cu Slaw Bok Choy crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.amestecați mazărea wasabi în procesor până la măcinat, dar cu câteva bucăți zdrobite grosier. Foaie de copt cu margini ușor de ulei. Aranjați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Presărați pește cu sare. Apăsați mazărea wasabi măcinată pe vârfurile fileurilor de somon pentru a adera, acoperind complet vârfurile.
Presărați coaja de tei rasă peste somon; stropiți cu 1 lingură de ulei. Prăjiți somonul doar până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați mazăre de varză și zahăr; saut până când legumele sunt crocante, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Stropiți cu suc de lămâie. Mound varză - snap amestec de mazăre alături.
Se ornează cu pene de var și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.