Somon vindecat cu Curry cu gust de ceapă dulce
Somonul vindecat cu Curry cu gust de ceapă dulce este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 9 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 67 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de orez condimentat, muștar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Somon dulce vindecat și afumat al câinilor auto, Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă, și Somon Ars Cu Eșalotă + Gust De Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileul de somon, uscați-l și așezați pielea într-o tigaie cu margini.
Se amestecă zahărul cu sarea, pudra de curry și muștarul uscat. Pat amestec uniform peste partea de sus de somon. Acoperiți și răciți 1 până la 3 ore. (Acoperirea se dizolvă.)
Curățați și tăiați subțire ceapa. Tăiați suficientă mentă pentru a face 2 linguri.
Într-un castron, combinați ceapa, menta tocată și oțetul. Pentru a servi într-o oră, adăugați gheață. Dacă faceți înainte, acoperiți și răcoriți până la 3 ore; se amestecă ocazional.
Clătiți somonul sub apă curentă rece, frecând ușor pentru a elibera sare. Set de pește, pielea în jos, pe o foaie de folie grele și tăiați folie pentru a se potrivi contur de pește.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Pentru a folosi brichete de cărbune, aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc. Când este presărat cu cenușă cenușie, în 20 până la 25 de minute, împingeți jumătate din cărbuni pe fiecare parte a grătarului. Poziționați grătarul la aproximativ 6 inci deasupra grătarului.
Pentru a utiliza un grătar pe gaz, întoarceți căldura la mare, închideți capacul și încălziți timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura pentru grătar indirect (fără flacără sub alimente).
Puneți somonul în centrul grătarului, nu peste cărbuni fierbinți sau flacără. Capac; deschideți orificiile de ventilație pe grătarul cu cărbune. Gatiti pana cand pestele este opac, dar inca cu aspect umed in cea mai groasa parte, 12-15 minute.
Glisați o foaie de copt mare, fără margini, sub pește, apoi glisați peștele pe un platou.
Se presară cu frunzele de mentă rămase. Ridicați porții de pește de pe piele.
Se servește cu gust de ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.