Somon Ușor De Lămâie-Piper Înnegrit

Somon Ușor De Lămâie-Piper Înnegrit
Somonul ușor înnegrit cu lămâie-piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 366 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, somon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Toțiretetele au 54 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon Ușor De Lămâie-Piper Înnegrit, Somon La Cuptor Cu Lămâie-Piper, și Somon La Grătar Cu Piper De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună untul, sucul de lămâie, pătrunjelul, praful de usturoi, sarea și piperul. Se amestecă boabele de piper. Înmuiați somonul în sos, astfel încât partea de carne să fie acoperită și așezată pe o farfurie,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
SomonSomon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați somonul, așezându-l cu pielea în sus în tigaie. Gatiti pana cand carnea este tocita si maro auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o gură expresivă și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista