Somon umplut în aluat fulgi

Somon umplut în aluat fulgi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul umplut în aluat Fulgios. Această rețetă servește 10 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 356 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți șalotă, somon, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Aluat De Plăcintă Cu Fulgi, Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună creații de la Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună de la Pillsbury, și Cookie Aluat Clatite Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți lingura de unt într-o tigaie. Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează aproximativ 1 minut, până când șobolanii s-au înmuiat, apoi se adaugă ciupercile și se fierbe la foc mediu până la mare până când își eliberează sucul. Când sucul s-a evaporat și amestecul începe să sfârâie din nou, adăugați creveții și gătiți aproximativ 1 minut, suficient de mult pentru ca bucățile de creveți să își schimbe culoarea. Condimentează cu piperul, sarea și arpagicul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Când sunteți gata să asamblați vasul, aliniați o foaie mare de prăjituri cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Rotiți aluatul într-un pătrat de 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați o bandă lungă de 16 inci din aluatul care măsoară 5 până la 6 inci lățime și așezați-o pe diagonală pe hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Așezați unul dintre fileurile de somon deasupra și presărați-l ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De SomonFile De Somon
7
Întindeți umplutura răcită de ciuperci-creveți uniform deasupra, apoi acoperiți umplutura cu fileul de somon rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Aveți grijă să aranjați fileurile astfel încât partea mai subțire a fileului din partea de jos să corespundă părții mai mari și mai groase a fileului de sus (coadă la cap și cap la coadă), iar forma și grosimea să fie aceleași pe tot parcursul. În acest fel somonul se va găti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Rotiți Fâșia rămasă și mai largă de aluat pe știftul de rulare, apoi derulați-o deasupra celui de-al doilea file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Îndepărtați orice făină de pe suprafața aluatului și apăsați-o în jurul marginilor, astfel încât să se conformeze formei de pește de dedesubt. Stratul superior mare de aluat se va lipi în jurul marginii de stratul de aluat de dedesubt. Apăsați ușor cele două straturi de aluat în jurul marginii, astfel încât să adere bine împreună, apoi puneți-le la congelator timp de aproximativ 10 minute pentru a întări aluatul. Acest lucru va facilita tunderea și decorarea "peștilor". Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
După 10 minute, scoateți "peștele" din congelator și tăiați excesul de aluat în jurul marginii pentru a crea un contur de pește cu aripioare dorsale, precum și o coadă din aluatul suplimentar din jurul somonului. Faceți o branhie cu o fâșie de aluat tăiat și tăiați și poziționați o bucată rotundă de aluat pentru ochi. Continuați să decorați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Spargeți întregul ou într-un castron mic și îndepărtați aproximativ jumătate din Alb. Bateți oul rămas în castron cu o furculiță pentru a face o spălare pentru acoperirea "peștelui".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Ungeți somonul cu oul. Ținând vârful dintr-o pungă de patiserie (capătul mare în jos) într-un unghi, apăsați-l ușor în "pește" pentru a simula solzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Coaceți în cuptorul de 375 grade F timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți și puneți deoparte, neacoperite, într-un loc cald în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Bateți împreună 1 cană din bulionul de pui și amidonul din cartofi într-o cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Bateți gălbenușurile de ou și restul de pui într-un bol, apoi turnați în bulionul fierbinte și bateți constant la foc mediu timp de aproximativ 2 minute sau până când sosul se îngroașă și spumează, dar nu lăsați-l să fiarbă. Ar trebui să atingă o temperatură de 180 de grade, temperatura necesară pentru a găti ouăle și amidonul și pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti in sare si cayenne, apoi scoateti cratita de pe foc, amestecati sucul de lamaie si dati deoparte. Sosul ar fi trebuit să se dubleze în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Folosind 2 spatule lungi de hamburger, transferați" peștele " pe un platou de servire. Pentru a servi, tăiați în felii de 1 până la 1 1/2 inch și aranjați pe farfurii individuale calde. Puneți niște sos în jurul feliilor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista