Somon Triplu-Muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu muștar triplu. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 308 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, semințe de muștar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Cârnați cremoși și caserolă triplă de muștar, și Triple-Decker Salmon Club.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, combinați germenii de grâu și semințele de muștar. Condimentează fileurile de somon cu sare și piper. Într-un castron, amestecați muștarul Dijon cu muștarul uscat și întindeți-l pe partea jupuită a fileurilor. Înmuiați partea de muștar a fileurilor în amestecul de germeni de grâu până când este acoperit gros.
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați fileurile, crusta în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, 3 minute. Întoarceți fileurile și gătiți la foc moderat până abia fierte în centru, cu 3 minute mai mult.
Transferați somonul în farfurii și serviți crusta cu fața în sus.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.