Somonul toscan cu rozmarin Orzo este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de file de somon, roșii de struguri, orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon toscan cu rozmarin Orzo, Pui de rozmarin toscan și fasole albă, și Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzo conform indicatiilor de pe ambalaj pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti 1/2 cana de ceapa si rozmarin pana se inmoaie ceapa, 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați cu orzo într-un castron. Condimentează somonul cu 1 lingură de busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti somonul pana devine auriu, 5 minute pe fiecare parte, mai intai cu carnea in jos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și 1 cană de ceapă rămasă în tigaie; gatiti pana se inmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile și măslinele; gatiti pana se rup rosiile, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
7
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 cană de busuioc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți pește peste orzo; se acoperă cu amestec de roșii.Gatiti orzo conform indicatiilor de pe ambalaj pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti 1/2 cana de ceapa si rozmarin pana se inmoaie ceapa, 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Combinați cu orzo într-un castron. Condimentează somonul cu 1 lingură de busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti somonul pana devine auriu, 5 minute pe fiecare parte, mai intai cu carnea in jos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați usturoiul și 1 cană de ceapă rămasă în tigaie; gatiti pana se inmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați roșiile și măslinele; gatiti pana se rup rosiile, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
14
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 cană de busuioc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Serviți pește peste orzo; se acoperă cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.