Rețeta de somon Teriyaki cu unt de marmeladă ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 2 ore și 26 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 335 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sosul de soia, vinul de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon saut cu marmeladă de rubarbă, Somon prăjit cu glazură de marmeladă de soia, și Melasă-Marmeladă Somon Glazurat.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.