Somon sălbatic la grătar cu Salsa de castraveți-Avocado

Somon sălbatic la grătar cu Salsa de castraveți-Avocado
Rețeta somon sălbatic la grătar cu Salsa de castraveți-Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.64 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 252 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de arpagic, salsa de castraveți-avocado, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete, Somon cu mere, castraveți, salsa de Avocado, și Salsan crocant de castraveți și somon la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați somonul pe o suprafață de lucru și îndepărtați orice exces de grăsime. Simțiți-vă pentru orice oase mici și îndepărtați cu pensete sau cu o coajă de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Așezați somonul plat pe un vas mare de copt din sticlă. Frecați somonul cu ulei; se presară cu sare de mare și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Strângeți sucul de 1 lime peste somon chiar înainte de gătit. Când grătarul este fierbinte, așezați carnea de somon cu fața în jos și gătiți, netulburat, aproximativ 6 minute sau până când somonul se eliberează ușor de pe grătar și se rumeneste pe partea gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Întoarceți somonul și așezați-l cu pielea în jos pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă (tăiată mai mult decât peștele). Strângeți sucul din varul rămas peste somon și gătiți, acoperit cu capac pentru grătar (sau folie suplimentară), încă 6 minute sau până când peștele începe să se descuameze. Ridicați somonul în folie de aluminiu de pe foc și lăsați să se odihnească, acoperit slab, cu aproximativ 5 minute înainte de feliere. (Va continua să gătească ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Îndepărtați pielea înainte de servire.
7
Se servește cald sau la temperatura camerei acoperit cu Salsa de castraveți-Avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista