Somon Sockeye Din Scândură De Cedru Cu Vinetă De Alune
Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalote, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon De Scândură De Cedru, Somon De Scândură De Cedru, și Cedru Scândură Rom Somon.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de grătar în apă pentru a o acoperi timp de 2 ore, menținând-o scufundată. (Așezarea unei cutii de fasole pe scândură funcționează bine.) Apoi, preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-scăzut heat.To faceți vinaigreta, într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți oțetul, șalota, muștarul, mierea și sucul de lămâie până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiurile, procesând până se combină bine, apoi transferați amestecul într-un castron mic.
Bateți alunele și pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ungeți somonul cu uleiul și presărați condimentul.
Așezați fileul pe scândură, cu pielea în jos și puneți scândura în centrul grătarului. Acoperiți și gătiți pe grătar până când este gătit, cu capacul închis, aproximativ 10 până la 15 minute sau până când temperatura internă citește 135 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Serviți chiar pe scândură, cu vinaigreta stropită deasupra.Mai multe rețete de somon pe Food Republic:somon învelit în Prosciutto
Somon și spanac PieGrilled somon în coji de porumb