Somon Simplu Glazurat Cu Miere

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul simplu glazurat cu miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 2. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de miere, ketchup, file de somon chum și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fileuri Simple Glazurate Cu Miere (Somon), Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Așezați somonul pe folie.
În castron mic, se amestecă împreună miere și ketchup.
Întindeți amestecul peste somon.
Coaceți 12 până la 18 minute sau până când cea mai groasă parte a fulgilor de pește este ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.