Somonul Semi-afumat Tourondel cu bulion de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $6.57 pe portie. O porție conține 587 calorii, 44G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de mere granny smith, fileuri de somon tăiate în centru, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cidru De Mere Somon Afumat Vindecat, Somon afumat cu cremă de mere-hrean și pâine neagră, și Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați așchii de lemn în apă caldă pentru a acoperi timp de 20 de minute, apoi scurgeți. Aprindeți un foc mic de cărbune sau pregătiți un fumător de plită urmând instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Adăugați chipsurile și încălziți până la fumat. Condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu sare și piper alb și puneți-le pe raft. Acoperiți și fumați aproximativ 10 minute, sau până când sunt parfumate, dar încă foarte rare în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați somonul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați somonul și gătiți la foc moderat până se rumenesc și abia fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se ia de pe foc și se menține cald.
7
Între timp, suc de pene de mere Granny Smith. Într-o cratiță mică, aduceți sucul de mere la fierbere. La foc mic, bateți în 4 linguri de unt și muștar până se încorporează. Se strecoară bulionul de mere printr-o sită fină, se întoarce în cratiță și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se Amestecă
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Topiți restul de 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați lăstarii de mazăre și usturoiul și gătiți la foc mare, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă pe 4 farfurii de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Muguri De Mazăre
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
10
Aranjați somonul pe lăstarii de mazăre și acoperiți fiecare file cu o mică bucată de caviar. Împrăștiați merele julienned peste tot și garnisiți cu mugurii de daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Mazăre
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Caviar
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Bateți bulionul de mere la foc mare până se spumează, apoi turnați-l în jurul somonului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.