Somon scoțian cu glazură de miere de șalotă-trufă, Risotto de crab și mere verzi și gem de gutui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul scoțian cu glazură de miere de șalotă-trufe, Risotto de crab și mere verzi și gem de gutui. O porție conține 605 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de extract de vanillan, ulei vegetal, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Ars Cu Eșalotă + Gust De Ceapă Verde, Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, și Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, aduceți gutuiul, zahărul, oțetul și 1 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Gutui
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați vanilia (sau răzuiți semințele de vanilie), sucul de lămâie și coaja, apoi coborâți focul, acoperiți și fierbeți până când gemul se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
Semințe
Gem
3
Lăsați gemul să se răcească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Presărați somonul cu sare și piper, adăugați-l în tigaie și gătiți, răsturnând o dată, până când este gătit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați somonul într-o tigaie sigură pentru cuptor și acoperiți. Nu curățați cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
1
Așezați tigaia pe care ați folosit-o pentru somon la foc mic și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotele și saut-ul, amestecând des, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați zahărul și oțetul și gătiți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
4
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați mierea și uleiul de trufe și pur și pur până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
Miere
1
Într-o cratiță medie la foc mic, combinați toate ingredientele și gătiți, amestecând des, până când risotto începe să se lipească de sine și devine cremos, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Ungeți somonul cu glazura de miere de șalotă-trufă și puneți-l sub broiler până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Somon
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1
Împărțiți risotto-ul în 4 farfurii.
2
Tăiați somonul în patru porții și aranjați deasupra risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
3
Stropiți fiecare bucată de pește cu 1 lingură de gem de gutui și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.