Somon rar gătit în stil scandinav, cu fasole Fava și mazăre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul gătit rar în stil scandinav, cu fasole Fava și mazăre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mentă, piper, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste cu mazăre și fasole Fava, Fasole Fava Și Mazăre Cu Burrata, și Salată de orz cu năut, fasole Fava și mazăre.
Instrucțiuni
Ungeți caserolele și puneți-le deoparte. Tăiați și aruncați secțiunea subțire de burtă din fileurile de somon și condimentați fileurile pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați somonul în centrul caserolelor și înconjurați fileurile, în această ordine, cu mazărea, fasolea fava, mazărea de zăpadă, slănina, scallions și salata verde. Condimentează legumele cu sare și piper.
Așezați feliile de unt peste legume. (Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu câteva ore înainte; acoperiți și refrigerați.)
Turnați fumetul de pește în vase și așezați fiecare vas deasupra unui arzător de aragaz transformat la foc mare. Aduceți fumetul la fierbere. Coborâți focul la mediu-mare și gătiți timp de 5 minute, până când o frigăruie metalică introdusă în centrul somonului timp de 5 secunde se simte abia caldă când este atinsă de buză; somonul va fi rar.
Presărați menta tocată peste legume și așezați crenguțele de mentă pe somon.
Puneți caserolele pe farfurii de servire și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.