Somon prăjit în tigaie și ceapă dulce

Somonul prăjit în tigaie și ceapa dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de sare kosher, vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați O foaie tigaie parmezan Crusted somon cu Broccoli prăjită, Somon la grătar cu ceapă dulce și ardei grași roșii, și Somon prăjit cu ceapă caramelizată și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dragați peștele în făină. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Adăugați peștele și rumeniți aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ridicați cu grijă peștele din tigaie și puneți-l deoparte pe un platou; se presară cu sare și piper.
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie și sotati până când ceapa este moale. Reduceți căldura la minim și readuceți peștele în tigaie.
Adăugați cimbru, măsline, vin sau apă. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când fulgii de pește atunci când sunt testați cu o furculiță sau vârful unui cuțit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.