Somon prăjit în frunze de banană cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu cuscus de legume prăjite cu șofran

Somon prăjit în frunze de banană cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu cuscus de legume prăjite cu șofran
Somon prăjit în frunze de banane cu Ancho Chile - sos de ghimbir cu șofran prăjită cuscus de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 1121 calorii, 48G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cuscus de legume prăjite cu sos de lămâie-muștar, Somon cu sos de Chile-Mango prăjit, și Somon și cartofi prăjiți pe frunze de smochin cu salată proaspătă de smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună într-un bol mediu, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. frecați fiecare file cu ulei de măsline, condimentați după gust cu sare și piper și înfășurați stilul plicului într-un dreptunghi de frunze de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frunze De BananeFrunze De Banane
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați cusătura în jos pe o tigaie și prăjiți 8 până la 10 minute. Când ați terminat, peștele va arăta puțin gătit deasupra, dar va fi ferm și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați pachetele cu cusătura în sus pe un platou și pliați înapoi părțile laterale ale frunzei de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați legumele într-un vas mediu de copt, aruncați cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute până când legumele sunt doar fierte. Aduceți ciorba de legume, șofranul și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie, lăsați să fiarbă 5 minute, până când șofranul înflorește și colorează stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
șofranșofran
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați cuscusul, amestecați, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand tot lichidul este absorbit, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8
Așezați cuscusul într-un castron mare, adăugați legumele prăjite și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se servește cu somon și sos ancho chile-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Garnisiți cu ardei roșu tăiat cubulețe și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista