Somon prăjit cu vinetă de citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu vinaigretă de citrice. Această rețetă face 8 porții cu 378 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu Romaine la grătar și vinetă de citrice, Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, și Nuc Crusted Somon Foaie Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită, gătiți tulpinile de sparanghel până la un verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Se usucă sparanghelul și se transferă într-un platou de servire.
Stropiți ulei de măsline peste sparanghel și aruncați ușor pentru a acoperi.
Într-o cratiță mică, combinați sucurile de portocale, lămâie și lime și fierbeți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Se toarnă într-un vas termorezistent și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți șalota, arpagicul și 1/4 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal până la sclipire. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper și adăugați 4 în fiecare tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste si doar fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul în farfurii și lingurați o parte din vinaigreta de citrice deasupra.
Serviți somonul cu sparanghelul, trecând vinaigreta suplimentară la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.