Somon prăjit cu soia cu castraveți

Somon prăjit cu soia cu castraveți
Somonul prăjit cu soia cu castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 352 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână file de somon dezosat, salată crocantă de castraveți, nori din california și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Prăjit Cu Castraveți Bătuți În Chile, Castraveți De Somon Afumat, și Somon la grătar și castraveți.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați sosul de soia, vinul, sherry, ceapa verde, ghimbirul și zahărul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
3
Între timp, cu pensete, scoateți oase mici de pin din somon. Clătiți peștele și tăiați - l în opt bucăți egale; aranjați într-un singur strat într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Adăugați lămâi la marinada de soia răcită și turnați amestecul uniform peste pește. Acoperiți și răciți peștele, întorcând bucățile o dată, timp de cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Ridicați peștele din marinată și uscați-l; aruncați marinada. Setați o tigaie antiaderentă de 12 inci (sau două tigăi de 10 inci) la foc mediu-mare; adăugați ulei și înclinați pentru a acoperi. Puneți peștele, cu pielea în sus, în tigaie și gătiți până se rumenesc pe fund, 4 până la 5 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați tigaia(tigaile) cu pește într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 500.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți doar până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați peștele pe un platou mare sau farfurii și serviți cald sau la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, Movila încolțește în mod egal pe fiecare porție, se presară cu frunze de palmier de mare și semințe de susan prăjite și salată crocantă de castraveți Movilă alături de somon (sau se servește într-un vas separat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
VarzăVarză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Revista